Mięsa króliczego trudno nie zachwalać, gdyż jest ono uznane jako najzdrowsze w profilaktyce wielu chorób społecznych występujących obecnie na świecie. Jest ono również zalecane jako pierwsze w diecie niemowląt.
Poprzez obserwację rynku i zauważoną przez nas niszę jakościową na rynku pasztetów, w 2012 roku rozpoczęliśmy produkcję pasztetu z mięsa króliczego. Produkt który uzyskaliśmy pozytywnie zaskoczył konsumentów, dzięki użyciu naturalnych półproduktów i braku składników typu „E”. Nasz pasztet to przede wszystkim mięso - 70% mięsa króliczego, 25% mięsa wieprzowego(co daje 95% udziału mięsa w produkcie),warzywa, jajka (nie susz jajeczny) i same naturalne przyprawy. Dzięki walorom opisanym powyżej rozpoczęliśmy wraz z naszymi hodowcami proces certyfikacji naszych produktów, który zamierzamy ukończyć do końca 2013 roku.
Jesteśmy rzetelną firmą o ugruntowanej pozycji na rynku europejskim z ogromnymi tradycjami sięgającymi ponad 65 lat. Do tej pory nie zawiedliśmy naszych klientów gdyż mottem, którym się kierujemy jest najwyższa jakość i zadowolenie klienta.
Informacje o produkcie: +48 665 005 779
Pasztet z Królika. GS Rymanów. Rywalizuje o Certyfikat "Smaczne bo Podkarpackie" w 2013 r. Zapraszamy na stronę: www.comber.com.pl